Osoby filmu i teatru
Yara Shahidi

Yara Shahidi Życiorys, biografia, zdjęcia

  • Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA

Opis

 Filmografia:

2011 Butter
2010 Unthinkable
2010  Salt
2009 Wyobraź sobie
2003-2010  Dowody zbrodni

 

(opr. Małgorzata Horodniczy)

 

Ścieżka kariery

Aktor (kino)

Współpracuje
Polecamy
O nich się mówi
Popularne
Brak zdjęcia
Relacja z przeglądu filmów bulwersujących

Nikt nie wyszedł, nikt nie zemdlał - ba, liczna widownia klaskała po niektórych obrazach! Mamy aż tak mocne nerwy, czy zero wrażliwości? Przegląd filmów bulwersujących, k

Brak zdjęcia
3xN Prezentacje 2005

Przez ostatni weekend listopada w Centrum Kultury Wrocław-Zachód mogliśmy oglądać to, co w polskim kinie niezależnym, w tym roku, było najlepsze. Nazwa festiwalu była ade